LIFESTYLE, 23 Nëntor 2021, 18:51

Flirt dhe puthje në Big Brother Vip, Sarah dhe Pajtimi nuk ndalen (foto)

Flirt dhe puthje në Big Brother Vip, Sarah dhe Pajtimi nuk ndalen (foto)

Në Big Brother Vip tashmë ka një çift. Sarah dhe Pajtimi, i njohur si Dj Pm, vijojnë të flirtojnë dhe shkëmbejnë puthje. 

Gjatë provare për komedinë “Pallati 176”, ata kanë shkëmbyer puthje dhe përqafime. 

Roli i tyre konsiston në çiftin e dashuruar Fredi dhe Elsa dhe prej kësaj romanca e tyre nuk po gjen te ndalur.

“Uroj që përvjetori i dytë të na gjejë të fejuar”,- i tha Pajtimi, fjali e cila nuk ishte e shënuar në skenar.

Çifti sapo ka zyrtarizuar lidhjen e tyre dhe mbetet për tu parë se si do të shkojë marrëdhënia mes tyre.

Flirt dhe puthje në Big Brother Vip, Sarah dhe Pajtimi nuk ndalen (foto)

Flirt dhe puthje në Big Brother Vip, Sarah dhe Pajtimi nuk ndalen (foto)

Flirt dhe puthje në Big Brother Vip, Sarah dhe Pajtimi nuk ndalen (foto)