AKTUALITET, 21 Nëntor 2022, 12:57

Zona e Shkodrës nën ujë, raportimet nga terreni: Asnjë ndërhyrje deri tani (FOTO+VIDEO)

 

Mijëra hektarë dhe qindra banesa janë përmbytur gjatë orëve të fundit në Shkodër dhe situata është dramatike.

Zona e Shkodrës nën ujë, raportimet nga terreni: Asnjë

Ndërkohë, siç thonë banorët dhe gazetarët, shteti është thuajse inekzistent.

Zona e Shkodrës nën ujë, raportimet nga terreni: Asnjë

Qeveria poston mesazhe nga mediat sociale, kurse banorët e këtyre zonave po përjetojnë momente të vështira, pa asnjë ndihmë shtetërore. Pamjet nga LSA tregojnë se sa dramatike është situata në Shkodër.