AKTUALITET, 21 Nëntor 2022, 10:44

Përmbytja në Shkodër, Bardh Spahia: Të shpallet gjendja e emergjencës!

Përmbytja në Shkodër, Bardh Spahia: Të shpallet gjendja e

Kryebashkiaku i Shkodrës, Bardh Spahia ka kërkuar që të shpallet gjendja e emergjencës për shkak të përmbytjeve në Shkodër.

Ai ka kërkuar më shumë mjetë të ushtrisë dhe të Emergjencave Civile për shkak të gjendjes që është krijuar në Shkodër.

“Mënyra më e mirë për përballimin e situatave të tilla duhet të ishte shpallja e emergjencës,” tha Bardh Spahia.