AKTUALITET, 21 Nëntor 2022, 10:59

Kush janë tre anëtarët që do të vazhdojnë garën për drejtimin e SPAK?

Kush janë tre anëtarët që do të vazhdojnë

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka bërë ditën e sotme verifikimet e duhura në përputhje me kushtet ligjore për kandidaturat për Kreun e ri të SPAK.

Bëhet me dije se Komisioni i zhvillimit të karrierës ka arritur në përfundimin se tre kandidatët që janë në garë, Adnan Xholi, Altin Dumani dhe Edvin Kondili, nuk kanë masa disiplinore në fuqi dhe se kanë paraqitur platformën e tyre.

Me pak fjalë ata plotësojnë kushtet ligjore për të vazhduar garën për kreun e SPAK.

Ky vendim është miratuar nga KLP me 10 vota pro, në mungesë të anëtares Esmeralda Keshi.