AKTUALITET, 30 Maj 2023, 12:10

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu ka shkarkuar nga detyra  Drejtori i Policisë së Lezhës, Vehbi Bushati.

Largimi i tij është bërë pasi ai kishte një afat të caktua  për të plotësuar dosjen, por nuk ka dorëzuar asgjë.

“Subjekti i Vlerësimit Z. Vehbi Bushati me detyrë Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Lezhë nuk ka plotësuar dhe dorëzuar formularët e deklarimit të Pasurisë,
deklaratën e Kontrollit të Figurës dhe formularin e Vlerësimit të Aftësive Profesionale” thuhet në vendim.

Vehbi Bushati  u emërua Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë së Lezhës në mars të vitit të kaluar, rreth një vit më parë.

Bushati u emëruar në detyrë një muaj pas largimit të Oltian Bistrit.

Më parë ai kishte mbajtur  detyrën e Drejtorit të Drejtorisë së Standardeve Profesionale në Policinë e Shtetit.

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës

Vetingu shkarkon nga detyra Drejtorin e Policisë së Lezhës