AKTUALITET, 31 Gusht 2022, 10:16

Vendimi i qeverisë, ja kush do të jetë nëndrejtori i ri i SHISH

Vendimi i qeverisë, ja kush do të jetë nëndrejtori i ri i

Qeveria ka bërë edhe ndryshime në radhët drejtuese të Shërbimit Informativ Shtetëror. Ministri i Brendshëm, Bledi Cuci tha se është emëruar nëndrejtori i ri, Oljan Kanushi.

Sipas ministrit është bërë plotësimi i një vakance që sipas tij kishte mbetur peng i një konflikti me institucionin e Presidentit.

A keni ndryshuar drejtimin e SHISH?

Bledi Çuçi: Nuk kemi ndryshuar kreun e ri të SHISH, kemi emëruar nën drejtorin e SHISH Oljan Kanushi është bërë plotësimi i një vakance të mbetur peng për shkak të konfliktit mes presidentit dhe SHISH me një vakancë  që u plotësua sot.