AKTUALITET, 31 Gusht 2022, 09:30

Dobësohet dollari, euro e pandryshuar. Ja çfarë ndodh me monedhat e tjera

Dobësohet dollari, euro e pandryshuar. Ja çfarë ndodh me

Dollari amerikan sot ka shënuar një rënie në raport me një ditë më parë. Në tregun e këmbimit valutor në vendin tonë sot një dollarë blihet me 116 lekë dhe shitet me 117.5 lekë.

Prej disa ditësh vazhdon të mbetet e pandryshuar monedha evropiane, e cila blihet me 116.8 dhe shitet me 117.5 lekë.

Rënia ka pësuar edhe paundi britanik, i cili blihet me 135.3 dhe shitet me 137.5.

Ndërsa franga zvicerane sot blihet me 118 .8 lekë dhe shitet me 120.6 lekë.

Dobësohet dollari, euro e pandryshuar. Ja çfarë ndodh me