AKTUALITET, 21 Nëntor 2022, 08:30

Lumi Ishëm del nga shtrati, izolohen disa banesa në Fushë Krujë, përmbyten sipërfaqe të mëdha tokash bujqësore

Lumi Ishëm del nga shtrati, izolohen disa banesa në Fushë

Përkeqësimi i motit, ka shkaktuar probleme në disa zona të vendit.

Shtimi i reshjeve  ka sjellë edhe daljen e lumit Ishëm nga shtrati gjatë natës, duke shkaktuar përmbytje në disa zona në Fushë-Krujë.

Uji ka mbuluar sipërfaqe të mëdha tokash bujqësore kryesisht në fshatin Murqinë dhe Mallkuç.

Niveli i ujit në arat e mbjella arrin deri në rreth 50 cm.

Aktualisht janë disa banesa të rrethuara nga uji rreth ne fshatin Murqinë dhe Mallkuç.

Reshjet në mëngjesin e sotëm kanë pushuar, nëse rifillojnë situata do vijojë të mbetet problematike.