AKTUALITET, 1 Tetor 2022, 10:15

Konfiskimi te kulla e kushëririt të gruas së deputetit të PS-së, Rama nxjerr dokumentin: I paditëm në Prokurori para tre muajsh!

Konfiskimi te kulla e kushëririt të gruas së deputetit të
Rama dhe kulla "Eyes of Tirana"

Kryeministri Edi Rama iu është përgjigjur akuzave rreth vendimit për konfiskimin e kateve pa leje në një ndërtesë në qendër të Tiranë, kullës "Eyes of Tirana", që i përket firmës 'Arli Construksion", të Armand Lilos, kushëri i gruas së deputetit të PS-së, Fatmir Xhafaj. Ai ka publikuar në Facebook dokumentin ku tregohet se IKMT ka bërë kallëzim që në korrik për shtesën pa leje në këtë objekt, për të cilin thuhet se ndërtuesi ka vendosur t'i falë 6 katet shtesë pa leje (LEXO KETU)

“FLASIM NESËR PËR KËTË PËRSËRI, po le ta shikojnë pak dokumentin bashkëngjitur, veçanërisht ata miq të kësaj faqeje, që kanë sharë, akuzuar e fantazuar me mllef, për vendimin e qeverisë mbi metrat katrorë pa leje për qëllim fitimi!

Le ta lexojnë vetë se si kohë më parë, i është çuar prokurorisë së Tiranës, rasti i atyre 4 mijë e 646 metrave katrorë në qendër të Tiranës, të cilat dje i mori shteti për interes publik. Dhe ky nuk është i vetmi rast, por rasti që derdhi kupën e durimit me drejtësinë, në raport me parellinjtë e llojllojshëm, kapur me presh në duar tërë këto vite nga Policia e Shtetit, Tatimet e Doganat apo Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit, por kthyer në burime të ardhurash për të korruptuarit e drejtësisë.

Por natyrisht, turpi s’është i miqve që shajnë e akuzojnë këtu, të cilët në rastin më të mirë janë votues të verbër të palëve të tjera dhe në më të keqin, qytetarë të mërzitur me politikën, që gabimisht më dinë edhe mua si politikanët e pafytyrë, që tjetër thonë, tjetër bëjnë.

Turpi është vetëm i urrejtësve profesionistë të politikës dhe medias, që me tërbimin e tyre të pangushëllueshëm, rrisin përditë sasinë e llumit të kanaleve e të portaleve, ku s’ka më vend për të vërtetën, faktet, argumentat. Ata e helmojnë papushim këdo i ndjek gabimisht me respekt dhe këdo që gabimisht i lexon për të marrë vesh të vërtetën.

I kanë bërë vetë ose do t’i bënin vetë po të kishin mundësi, të tëra zullumet e poshtërsitë për të cilat më akuzojnë mua! Prandaj, edhe as e konceptojnë dot, që dikush mund ta udhëheqë këtë vend pa futur duart në xhepat e të tjerëve apo në arkën e shtetit, jo më të kenë pastaj edukatën elementare demokratike që të mos ta akuzojnë tjetrin pa prova, për akte e vepra penale.

Unë natyrisht nuk jam i rënë nga qielli, por duan s’duan ata që s’duan, s’e kam bërë kurrë nën këtë qiell asnjë nga aktet apo veprat në fjalë, dhe prandaj, as jam ndalur ndonjëherë dhe as që kam ndërmend të ndalem deri në fund, përballë kujtdo e çfarëdo beteje në interes të këtij vendi", shprehet Rama.

Konfiskimi te kulla e kushëririt të gruas së deputetit të

Konfiskimi te kulla e kushëririt të gruas së deputetit të
Padia për firmën ndërtuese