AKTUALITET, 19 Shtator 2023, 08:35

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.1 lekë dhe do të shitet me 110.2 lekë.

Euro do të blihet me 106 lekë dhe do të shitet me 106.8 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 109.8 lekë dhe do të shitet me 111 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do të blihet me 122.1 lekë dhe do të shitet me 123.5 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë