AKTUALITET, 9 Qershor 2023, 08:36

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 97.8 lekë dhe do të shitet me 99.4 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 105.6 lekë dhe do shitet me 106.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 108 lekë dhe do shitet me 109.3 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do të blihet me 122.4 lekë dhe do të shitet me 123.5 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro