AKTUALITET, 28 Nëntor 2022, 08:58

Ilir Meta uron 28 nëntorin: Gjaku i derdhur për flamurin të jetë pishtari për të mbrojtur vendin nga çdo rrezik i ri

Ilir Meta uron 28 nëntorin: Gjaku i derdhur për flamurin të

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka uruar shqiptarët në ditën e flamurit kombëtarë.

Meta shkruan se patriotizmi dhe gjaku i derdhur për flamurin duhet të jenë pishtari që na udhëheq në udhën e duhur për të mbrojtur Shqipërinë nga çdo rrezik i ri.

“Lavdi përjetë 28 Nëntorit të Gjergj Kastriot Skënderbeut, Ismail Qemalit, Isa Boletinit dhe Adem Jasharit!”, shkruan Ilir Meta.

Postimi i Metës

Sot në Ditën e Flamurit Kombëtar, përulemi me nderim para veprës së ndritur të Ismail Qemalit dhe Etërve të Pavarësisë, që 110 vjet më parë themeluan shtetin modern duke patur për ideal të shenjtë vetëm Atdheun dhe fatet e Tij.

Patriotizmi, sakrificat dhe gjaku i derdhur për Flamurin Kombëtar duhen të jenë në çdo kohë pishtari që na ndriçon mendjet dhe udhën e duhur ku duhet të ecim për të mbrojtur Shqipërinë nga çdo rrezik i ri dhe për ta bërë këtë tokë të bekuar sa më të begatë, ku sot e mot të gjithë shqiptarët dhe fëmijët e tyre të jetojnë me dinjitet dhe krenari.

Lavdi përjetë 28 Nëntorit të Gjergj Kastriot Skënderbeut, Ismail Qemalit, Isa Boletinit dhe Adem Jasharit!