AKTUALITET, 5 Dhjetor 2023, 16:35

Gjyqi ndaj Belerit, dëshmitari kyç jashtë Shqipërie, avokati hedh akuza ndaj tij dhe të vëllait: Të dënuar

Gjyqi ndaj Belerit, dëshmitari kyç jashtë Shqipërie,

Procesi gjyqësor ndaj Fredi Belerit ka marrë një tjetër kthesë këtë të martë. Një nga dëshmitarët kyç të këtij procesi, Abdyl Rama, nuk ndodhet në Shqipëri dhe sipas sistemit tim rezulton të ketë dalë nga vendi më 22 korrik.

Për këtë arsye, organet përkatëse nuk kanë pasur një adresë për të dërguar kërkesën për të dhënë dëshmi në gjyq.

Ndërkaq, avokati mbrojtës tha se vëllezërit janë të dënuar. “Nuk ka asgjë tjetër veçse deklaratës së dy vëllezërve të dënuar. Ata duke qenë disa herë të dënuar. Kanë lidhur një plakë në Durrës ata. Janë dënuar disa herë dhe i përdor policia”, deklaroi ai. Seanca u shty që të merret në pyetje Pandeli Kokaveshi, ndërsa vetë Beleri nuk preferoi të jepte dëshmi.