NË FOKUS, 24 Janar 2022, 16:14

"FSHF" - Perandoria e Dukës me paga të majme për stafin, kush janë specialistët dhe drejtuesit që marrin nga 2-5 milion lekë në muaj

"FSHF" - Perandoria e Dukës me paga të majme për

Në kulmin e debatit për zgjedhjen e kreut të ri të FSHF-së, zbulohen pagat e majme që marrin punonjësit e Armando Dukës. 

Federata Shqiptare e Futbollit është sot një nga institucionet që jep për stafin e saj të tejfryrë paga të majme që variojnë nga 2 deri në 5 milionë lekë, pavarësisht pozicionit, specialist apo drejtor institucioni. Kjo zbulon edhe faktin se në perandorinë e drejtuar nga Armando Duka, prej 20 vitesh, nuk ekziston koncepti i hierarkisë, të paktën në nivelin e pagave ku të gjithë trajtohen dhe ndihen si eprorë.

Piramidën e pagave të majme e kryeson Ilir Shulku me 5 milion e 200 mijë lekë si Sekretar i Përgjithshëm i FSHF, pagë më e lartë se e kryeministrit të vendit. 

Më pas vijnë: Aldi Topçiu, Andi Verçani etj. me mbi 2 milionë lekë.

"FSHF" - Perandoria e Dukës me paga të majme për

"FSHF" - Perandoria e Dukës me paga të majme për