AKTUALITET, 26 Dhjetor 2022, 20:28

Eksperti: Sali Berisha, më i pëlqyeri i rrjetit

Eksperti: Sali Berisha, më i pëlqyeri i rrjetit

Eksperti i rrjeteve sociale, Blerim Gjeladini, ka zbuluar politikanët shqiptarë të cilët janë më të pëlqyerit në rrjete sociale. Sipas Xheladinit, personi më i pëlqyer në rrjetet sociale në Shqipëri është Sali Berisha.

Duke folur në Euronews Albania, Gjeladini eshte shprehur se, Berisha pasohet nga Rama, për të cilin tha se ka një ulje të ndjekjes kjo dhe për shkak të llogarive false që e ndjekin atë.

Gjeladini theksoi se ata të cilët ndodhen në krye të listës për ndjekësit e rremë janë disa ministra të qeverisë Rama.

Eksperti citoi ministren e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi dhe ministrin e Mbrojtjes Niko Peleshit ata të cilët ndodhen në krye të listës për ndjekësit fake.