SPORT, 22 Janar 2023, 17:37

Tre arsyet për të cilat Juventus rrezikon të përjashtohet nga turnetë evropiane

Tre arsyet për të cilat Juventus rrezikon të përjashtohet

Sikur Juventusi të mos kishte pasur mjaft probleme në kampionatin vendas, tani ekziston ende një kërcënim për probleme në nivel ndërkombëtar, hija e presidentit të UEFA-s, Ceferin varet mbi klub.

Sipas La Gazzetta dello Sport, Juventus rrezikohet të përjashtohet nga kompeticionet evropiane për tre arsye: sjellje jo sportive, shkelje e ndershmërisë financiare, mbështetje për Superligën.

Sa i përket Superligës, do të duhet të shihet nëse projekti i Andrea Agnellit do të pranohet nga drejtuesit e rinj dhe akuzat e tjera do të duhet të vërtetohen, por gjithsesi, marrëdhënia mes Çeferinit dhe Juventusit nuk premton mirë.