SPORT, 22 Maj 2023, 09:07

Llogaritë e Tiranës, ja dhe sa pikë i duhen bardhebluve për të fituar titullin

Llogaritë e Tiranës, ja dhe sa pikë i duhen bardhebluve për

Edhe pse të gjithë janë duke menduar llogaritjet se si mund tëshpallet kampione e Shqipërisë për herë të 27-të.

Edhe psegjithë historinë mund ta rrotullosh me shifrat opsione dhe çdomundësi tjetër, fakt është që Tirana ka vetëm një rrugë që tëshpallet kampione e Shqipërisë.

Në dy ndeshjet e ardhshme tëmarrë dy fitore. Pra, gjashtë pikë. Thënë më shkurt, ashtu siç eka thënë edhe Shehi, titulli është në dorën e Tiranës. Një barazim dhe një fitore dhe dy fitore të Partizanit do të sillnin barazim pikësh.

Në këto kushte do të shihen përballjet direkte mesdy skuadrave. Në këtë rast Partizani është përpara se ka marrë7 pikë, ndaj 4 të Tiranës dhe automatikisht të kuqtë do tëshpalleshin kampionë të Shqipërisë.