BOTA, 2 Qershor 2023, 09:20

U pengua në podium, rrëzohet Joe Biden

U pengua në podium, rrëzohet Joe Biden

Presidenti i SHBA-së Joe Biden është penguar dhe ka rënë teksa shpërndante diplomat në një ceremoni diplomimi për Akademinë e Forcave Ajrore të SHBA-së në Kolorado.

Biden, i cili është presidenti më i vjetër në detyrë i SHBA-së 80-vjeç, u ndihmua të ngrihej në këmbë dhe dukej se nuk ishte lënduar.

Drejtori i komunikimit i Shtëpisë së Bardhë tha se "ai është mirë".

“Kishte një pengesë në skenë ndërsa ai po takonte të pranishmit”, shkroi Ben LaBolt në Twitter pas rënies së të enjtes.