BOTA, 28 Maj 2023, 14:30

Erdogan u jep fëmijëve para dhe lodra në shkollën ku votoi në Stamboll

Erdogan u jep fëmijëve para dhe lodra në shkollën ku votoi

Zgjedhjet presidenciale në Turqi po përcillen me vëmendje nga pothuajse çdo media botërore.

Atje në garë janë presidenti aktual Recep Tayyip Erdogan dhe Kemal Kiliçdaroglu të cilët shkuan në raundin e dytë, transmeton Telegrafi.

Pasi presidenti aktual votoi në një shkollë të mesme në Stamboll, i shoqëruar nga bashkëshortja Emine, ai foli para mediave.

Në anën tjetër, ka shpërndarë sërish para fëmijëve si dhe lodrave në oborrin e kësaj shkolle.

Kjo nuk është hera e parë që Erdogan shihet duke u dhënë para fëmijëve gjatë zgjedhjeve.

Njëjtë veproi edhe në raundin e dytë, kur u filmua duke u dhënë para disa fëmijëve që ishin shoqëruar nga prindërit dhe po prisnin për të votuar.