BALLKAN, 28 Nëntor 2022, 22:33

FOTOT/ Dritan Abazoviç i bashkohet festimeve të 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Podgoricë

FOTOT/ Dritan Abazoviç i bashkohet festimeve të 110-vjetorit të

Kryeministri në detyrë i Malit të Zi, Dritan Abazoviç, ka marrë pjesë në festimet e 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, që mbaheshin në Podgoricë.

Pritja u organizua nga Ambasada e Shqipërisë në Mal të Zi, me praninë e autoriteteve të larta politike, trupit diplomatik, përfaqësuesve të shquar të shoqërisë civile, të popullit shqiptar atje, të cilët së bashku festuan Ditën e Flamurit.

Në fjalën e tij përshëndetëse, ambasadori i jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë, Ridi Kurtezi, vlerësoi nxitjen që kanë marrë marrëdhëniet dypalëshe shqiptaro-malazeze me ardhjen në krye të ekzekutivit, të zotit Abazoviç, posaçërisht në fushën e infrastrukturës që lidh dy vendet. Ura mbi Bunë dhe Buna e lundrueshme, ishin dy projektet që theksoi si drejtime të reja të bashkëpunimit, ambasadori në fjalën e tij.

Ai shprehu gjithashtu falënderimet e tij për kontributin e shqiptarëve në stabilitetin e Malit të zi dhe rikujtoi se vitin e ardhshëm dy qeveritë do të mbajnë edhe një mbledhje së bashku.

FOTOT/ Dritan Abazoviç i bashkohet festimeve të 110-vjetorit të

FOTOT/ Dritan Abazoviç i bashkohet festimeve të 110-vjetorit të

FOTOT/ Dritan Abazoviç i bashkohet festimeve të 110-vjetorit të