AKTUALITET, 24 Mars 2023, 18:43

“Pse rikthyet gardën, ndiheni i kërcënuar?”, Alibeaj pas mbledhjes: Nuk kam dashur t’i mbaj, por ata po bënin detyrën

“Pse rikthyet gardën, ndiheni i kërcënuar?”, Alibeaj

Kryetari i komanduar i PD Enkelejd Alibeaj ka folur për mediat pas përfundimit të mbledhjes së grupit parlamentar, ku është diskutuar në lidhje me zgjedhjet e 14 majit. Ai tha se ditën e nesërme do të njoftohet për vendimet e marra, pasi të formalizohen.

Ndërkaq i pyetur se përse shoqërohej nga garda dhe nëse ndihej i kërcënuar, ai tha se kjo është vetëm për shkak të procedurës ligjore.

“Nuk kam dashur t’i mbajë, por është detyrim i gardës që në situata zgjedhorë duhet të shoqërohet”, tha ai.

A ndiheni i kërcënuar?

“Asnjëherë, kurrë!”, deklaroi Alibeaj.