AKTUALITET, 24 Mars 2023, 15:11

Meta: Jemi të vendosur ta fitojmë luftën kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave

Meta: Jemi të vendosur ta fitojmë luftën kundër dhunës

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta është shprehur i vendosur që bashkë ta fitojmë luftën kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave.

‘Do të fitojmë duke fuqizuar rolin e grave në shoqëri dhe duke shtuar përpjekjet tona për t’i mbështetur në arsimim, sipërmarrje dhe në punësim të mirëpaguar’, shkruan Meta në Facebook.

Postimi i plotë:

Ne jemi të vendosur ta fitojmë luftën kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave.

Bashkë do të fitojmë duke fuqizuar rolin e grave në shoqëri dhe duke shtuar përpjekjet tona për t’i mbështetur në arsimim, sipërmarrje dhe në punësim të mirëpaguar.

Bashkë????Fitojmë!✌️????????

#PartiaLirise #BashkeFitojme #Grate #Vajzat  #14Maj #NdryshimMeCdoCmim

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filirmetazyrtar%2Fposts%2Fpfbid02Qgz4msqqwfiB7wQwweLLc1YxQVMwfdDNVjNE15WzV96Ncbw7kiUgHYFUpqgGKawwl&show_text=true&width=500" width="500" height="462" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>