AKTUALITET, 24 Shtator 2023, 18:32

Policia çon në stacion njërin prej sulmuesve të arrestuar, dalin pamjet

Policia çon në stacion njërin prej sulmuesve të arrestuar,

Policia çon në stacion njërin prej sulmuesve të arrestuar, dalin pamjet

Policia e Kosovës ka sjellë njërin nga të arrestuarit e sotëm të atyre që sulmuan Policinë e Kosovës në stacionin e policisë në Prishtinë.

Policia në njoftimin e fundit ka konfirmuar se ka vrarë tre nga sulmuesit dhe ka arrestuar një prej tyre. Ndërkaq, janë arrestuar edhe arrestimin e katër personave të dyshuar të cilët janë hasur nën posedim të radiolidhjeve, si dhe identifikimin e një sasie të konsiderueshme të armeve, municionit dhe pajisjeve të ndryshme.