AKTUALITET, 24 Mars 2023, 11:52

Albin Kurti do të vizitojë të dielën Tiranën

Albin Kurti do të vizitojë të dielën Tiranën

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të vizitojë të dielën Tiranën.

Mësohet se Kurti do të takohet me kryeministrin Edi Rama dhe kryeparlamentaren Lindita Nikolla.

Nuk ka një qëllim të qartë e të deklaruar, por besohet të jetë në funksion të marrëveshjes së pafirmosur në Ohër, informimit të Shqipërisë me qëllim që edhe qeveria jonë të jetë e qartë në lobimin ndërkombëtar.