AKTUALITET, 20 Mars 2023, 19:16

Majko me tone të ashpra ndaj presidentit serb: Kërkon shkatërrimin e paqes në rajon

Majko me tone të ashpra ndaj presidentit serb: Kërkon

Pas takimit mes në Ohër mes Kurtit e Vuçiç, ka reaguar ish-ministri socialist Pandeli Majko.

Me tone të ashpra ndaj Vuçiç, Majko thotë se ky i fundit ka bërë marrëveshje me veten që të jetojë si gënjeshtar, dhe jo si dështak, ndërsa shton se kërkon shkatërrimin e paqes në rajon.

“Vuçiç ka bërë marrëveshje me veten që të jetojë si gënjeshtar, dhe jo si dështak! Deklarata e tij, se “…Nuk dua të bëj marrëveshje juridike ndërkombëtare me Republikën e Kosovës”, kërkon shkatërrimin e paqes në rajon. Konfuzioni si mekanizëm kontrolli, ka vetëm një përgjigje!…”, shkruan Majko.