AKTUALITET, 28 Mars 2023, 08:44

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 105.2 lekë dhe do shitet me 106.2 lekë.

Edhe euro ka pësuar një rënie të ndjeshme. Sot monedha evropiane do të blihet me 113.8 lekë dhe do të shitet me 114.4 lekë.

Franga zvicerane do të blihet me 114.5 lekë dhe do të shitet me 115.4 lekë.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 129 lekë dhe do të shitet me 130.1 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro