AKTUALITET, 20 Mars 2023, 20:12

Fytyra e komandantit të Vulës në zyrën e UBA Bank (FOTOT)

Fytyra e komandantit të Vulës në zyrën e UBA Bank (FOTOT)

Fytyra e këtij njeriu tregon gjithçka.

Në fillim mori vulën, me një seancë në gjykatën e Apelit.

Fytyra e komandantit të Vulës në zyrën e UBA Bank (FOTOT)

Në KQZ mori regjistrimin për të hyrë në zgjedhjet e 14 majit, duke marrë financimet, komisionerët dhe numëruesit.

Tani po flet nga selia e re e partisë së Vulës. Zyra ku hyn për të dhënë konferencën e shtypit për gazetarët, ka qenë e bankës UBA, siç shikohet te dera, ku ende nuk kanë hequr shkrimet.

Fytyra e komandantit të Vulës në zyrën e UBA Bank (FOTOT)

Fundja, ata me qira janë. Do ta mbajnë ndoshta deri pas 14 majit, sa për të bërë biznesin me kandidatët për kryebashkiakë dhe këshilltarë. Një lloj banke tregtare, mundësuar nga qeveria.

Fytyra e komandantit të Vulës në zyrën e UBA Bank (FOTOT)