AKTUALITET, 3 Shkurt 2023, 15:41

Berisha, thirrje diasporës në Itali për të marrë pjesë takimin me komunitetin shqiptar

Berisha, thirrje diasporës në Itali për të marrë

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, iu ka bërë ftesë diasporës në Itali për të marrë pjesë takimin e komunitet shqiptar.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Berisha iu ka bërë thirrje për pjesëmarrje edhe disa politikanëve italianë.

Takimi do të mbahet më 5 shkurt, në orën 15:30 në Tiranë.

“Të dashur miq, shqiptarë të diasporës sonë në Itali, demokrate dhe demokratë.

Ju ftoj të merrni pjesë në takimin e komunitetit shqiptar, me pjesëmarrje të disa deputetëve të Partisë Demokratike të Shqipërisë dhe eksponentëve të politikës italiane:

Dott.Simone Foglio, zv/Presidenti i Senatit

On. Maurizio Gasparri, On. Paolo Barelli, On. Alessandro Battilocchio, eurodeputetja 

@Ergife Palace Hotel & Conference Center”, ka shkruar Berisha.