AKTUALITET, 20 Nëntor 2023, 16:21

Berisha në Apel, avokati i ish-kryeministrit pas rreth 7 orësh në seancë: Gjykata ishte në pamundësi për të dhënë vendim

Berisha në Apel, avokati i ish-kryeministrit pas rreth 7 orësh në

Avokati i Sali Berishës ka folur për mediat, pasi ka dalë nga Apeli i GJKKO, ku po shqyrtohej ankimimi i bërë ndaj vendimit të ish-kryeministrit.

Ai deklaroi se vendimi është shtyrë për ditën e nesërme në orën 11:00, pasi dosja ka qenë voluminoze.

“Ne kemi që në orën 9, në mënyrë shteruese kemi paraqitur gjithë argumentet që masat nuk qëndrojnë dhe çështja është një farsë… gjykata ishte në pamundësi për të dhënë vendimin pasi materiali është voluminoz dhe seanca u shty për nesër në orën 11:00”, -tha ai.