AKTUALITET, 26 Maj 2023, 13:09

Berisha: Do të ketë edhe protesta të qëndrueshme, por përparësi në këtë periudhë ka mbrojtja e votës

Berisha: Do të ketë edhe protesta të qëndrueshme, por

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar se do të ketë protesta të qëndrueshme kundër qeverisë. I pyetur nga gazetarët se çfarë rruge i ka mbetur tjetër për të rrëzuar qeverinë, ai tha se ajo që nuk ka bërë janë protestat e qëndrueshme.

PD tha Berisha, do të analizojë të gjitha mangësitë e saj, por theksoi se kanë bindjen e plotë se me Ramën nuk ka zgjedhje të lira.

Pyetje: Në fakt keni provuar protestat, denoncimet kundër qeverisë Rama, çfarë ju ka ngelur pa bërë që mund tju japë shpresë që ju të jeni alternativë në zgjedhjet e 2025?

Berisha: Në fakt ajo që nuk është bërë është protesta e qëndrueshme. Atë mund të më kritikojnë shqiptarët pse nuk e ke bërë dhe ajo do bëhet, protesta e qëndrueshme. Këta 500 mijë idealiste që duruan format e presioneve këta janë luftëtarë të vërtetë të rikthimit të votës së lirë.

PD do të analizojë me përgjegjësi të plotë të gjitha mangësitë dhe problematikat e saj për të përsosur punën, por PD do të qëndrojë në misionin e vet për rikthimin e votës së lirë të shqiptarëve me bindjen e thellë se me Ramën nuk ka votim të lirë.

Këto janë me faza.