AKTUALITET, 27 Janar 2022, 19:32

BE: Zgjatja e organeve të Vettingut është thelbësore për Integrimin Europian

BE: Zgjatja e organeve të Vettingut është thelbësore

Bashkimi Evropian ka nxitur Kuvendin e Shqiërisë që të votojnë për zgjatjen e afateve të organeve të Vettingut. Këtë gjë e ka bërë të ditur drejtoria e Përgjithshme për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit, EU NEAR, me anë të një njoftimi.

“Hap i rëndësishëm në Kuvend me paraqitjen e amendamentit kushtetues për zgjatjen e mandatit të organeve të vettingut, që të votojnë të gjithë deputetët. mbështetje për zgjatjen e mandatit të organeve të vettingut. Përfundimi i suksesshëm i procesit është thelbësor për integrimin e Shqipërisë në BE”, shkruhet në njoftim.

BE: Zgjatja e organeve të Vettingut është thelbësore