AKTUALITET, 17 Shtator 2023, 16:57

Basha fillon më në fund luftën, por jo me Ramën! Fshin mesazhet e Gaz Bardhit nga grupi i Whatsapp

Basha fillon më në fund luftën, por jo me Ramën! Fshin

Lulzim Basha ka nisur luftën e ashpër që paralajmëron çdo shtator, por jo ndaj kryeministrit. 

Akti i parë i luftës, është fshirja e mesazheve të Gaz Bardhit nga grupi i Whatsappit, ku janë deputetët e PD-së. 

Mbështetësi i Bashës, Endri Hasa, ka fshirë mesazhin e Gazment Bardhit, që njoftonte deputetët për mbledhjen e radhës të grupit, të martën në orën 12.00.

Endri Hasa, jo vetëm ka fshirë mesazhin, por edhe i ka hequr të drejtën deputetëve të shkruajnë mesazhe dhe të komunikojnë mes tyre në grupin e përbashkët të WhatsApp.

Veprimi i Lulzim Bashës vetëm sa ka nxitur deputetët e tjerë të largohen më pas nga ky grup, duke refuzuar këtë metodë "super demokratike" në grupin parlamentar. Deputetët të kontaktuar nga News24 e kanë konsideruar këtë një veprim qesharak dhe pa asnjë efekt, sa kohë ato mund të krijojnë sa grupe të duan për të komunikuar me njëri tjetrin.

Basha fillon më në fund luftën, por jo me Ramën! Fshin