AKTUALITET, 6 Gusht 2022, 11:04

Ambasada amerikane: Nëse Rusia vazhdon me aneksimin në Ukrainë, SHBA do të përgjigjet me ashpërsi!

Ambasada amerikane: Nëse Rusia vazhdon me aneksimin në Ukrainë,

Ambasada e SHBA në Tiranë ka shpërndarë sot një deklaratë të fortë me video lidhur me luftën në Ukrainë, në të cilin thuhet:

"Ne e dimë lëvizjen e radhës të Rusisë. Rusia po hedh bazat për të aneksuar territorin ukrainas që po pushton, duke shkelur drejtpërdrejt sovranitetin e Ukrainës. Nëse Rusia vazhdon me planet e saj të aneksimit, Shtetet e Bashkuara do të përgjigjen me shpejtësi dhe ashpërsi në një hap me aleatët dhe partnerët tanë," nënvizon deklarata e pasuar nga mesazhi me video.

Ambasada amerikane: Nëse Rusia vazhdon me aneksimin në Ukrainë,