AKTUALITET, 5 Gusht 2022, 18:44

Zjarr i madh në Nikël, zjarrfikëset në vendngjarje për shuarjen e flakëve që përhapen me shpejtësi

Zjarr i madh në Nikël, zjarrfikëset në vendngjarje për

Një zjarr i fuqishëm ka përfshirë zonën mes fshatit Zezë dhe Vrionit, në njësisë administrative Nikël.

Zjarri i rënë po djeg sipërfaqe të mëdha pyjesh të ulëta me shkurre e pemë dhe po merr përmasa të frikshme.

Për shuarjen dhe neutralizimin e flakëve ka ndërhyrë reparti zjarrfikës i Krujës, të cilët po përpiqen të lokalizojnë flakët.