TEJ E KETEJ, 7 Maj 2021, 23:05

Nora Malaj nxjerr luaneshën dhe lajmëron: Fshihuni se po vijmë!

Nora Malaj nxjerr luaneshën dhe lajmëron: Fshihuni se po vijmë!

Kandidatja e LSI-së në qarkun e Tiranës, Nora Malaj, që ishte e teta në listë, por nuk mundi të marrë mandatin, ka bërë një reagim epik.

Ajo ka postuar në rrjetet sociale, një paralajmërim, për të gjithë ata që janë gëzuar me humbjen e opozitës, veçanërisht humbjen e LSI-së, duke përdorur foton e një luaneshe të shtrirë gjerë e gjatë.

Mbi luaneshën e shtrirë, Nora Malaj, ka shkruar: “Dhe Luanesha foli: “Mos u gezoni se me pate te rrëzuar, kujdesuni qe te fshiheni se po ngrihem! Si mendoni? Ka të drejtë luanesha? Pyetje për miqtë e FB“.

PS. Të nderuar lexues edhe ju mund t’i shkruani Norës tonë, lidhur me këtë pyetje në formë dileme!