SPORT, 24 Maj 2022, 15:28

VIDEO/ Trazirat e para në Tiranë, huliganët e Romës gjuajnë me shishe qelqi dhe plastike

VIDEO/ Trazirat e para në Tiranë, huliganët e Romës

"Air Albania" mirëpret ditën e mërkurë ndeshjen mes Romës dhe Fejnordit,  vlefshme për finalen e Conference League.

Ashtu siç parashikohej edhe në lidhje me tifozët e dy skuadrave, trazirat nuk kanë munguar dhe kanë filluar që një ditë para.

Poll

Siç shihet edhe nga pamjet, huliganët e Romës, të ndodhur pranë qendrës, kanë filluar të gjuajnë me shishe qelqi dhe plastike.

Kjo ka krijuar një situatë të pakëndshme dhe për të qetësuar situatën, ishte e nevojshme ndërhyerja e policisë.