LIFESTYLE, 15 Maj 2022, 17:31

Roberti konfirmoi lidhjen e re, këngëtari dhe Nora Istrefi marrin vendimin e papritur

Roberti konfirmoi lidhjen e re, këngëtari dhe Nora Istrefi marrin

Vetëm pak ditë pasi Robert Berisha konfirmoi se është në një lidhje, është vënë re një lëvizje nga ana e tij dhe e Nora Istrefit në rrjete sociale. Ata nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në Instagram. Nuk mund të thuhet me siguri se fshirja nga Instagrami lidhet me zyrtarizimin e lidhjes.

Mirëpo, nuk është dhe koeicidencë që kjo vjen pak ditë pasi Roberti pranoi publikisht se është i dashuruar. Pas ndarjes, Roberti dhe Nora kishin treguar se mbanin një raport të mirë për hir të vajzës së tyre dhe madje e kanë përkrahur njëri-tjetrin me projektet e reja muzikore.

Kujtojmë që Roberti pranoi se vajza që i ka rrëmbyer zemrën quhet Laureta. Sipas burimeve, Roberti dhe Laureta Maqedonci janë parë së bashku në Prishtinë.

Roberti konfirmoi lidhjen e re, këngëtari dhe Nora Istrefi marrin

Roberti konfirmoi lidhjen e re, këngëtari dhe Nora Istrefi marrin

Roberti konfirmoi lidhjen e re, këngëtari dhe Nora Istrefi marrin

Roberti konfirmoi lidhjen e re, këngëtari dhe Nora Istrefi marrin