BALLKAN, 19 Maj 2024, 15:35

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçit shkojnë në Hagë, vizitojnë djalin e tyre në qendrën e paraburgimit

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçit shkojnë në

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, kanë shkuar në Holandë për të  vizituar djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara.

Fondacioni “Përkrahje Juridike për Mbrojtjen e Hashim Thaçit” njofton se ata kanë hyrë në takim në orën 13:30 dhe do të qëndrojnë deri në orën 16:00.

“Problemet shëndetësore me të cilat po përballen janë të shumta, por i madh ishte edhe malli për ta takuar djalin e tyre”, thuhet në postimin në Facebook.