AKTUALITET, 27 Janar 2022, 11:52

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar, negociata do të vijojnë

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Sali Berisha para gazetarëve është ndalur edhe tek zgjedhjet lokale në gjashtë bashki.

Ish-kryeministri ka theksuar se ka gjetur mekanizmin për të fituar këto zgjedhje, ndërsa për sa i përket një bashkëpunimi të mundshëm me LSI, Berisha shtoi se negociatat po vijojnë ende.

Kam gjet mekanizimin si do i fitojmë zgjedhje të 6 marsit dhe shoh grind optimizimit në fitore. Do të bëhet gjithçka.

Negociatat janë në vazhdim. Do i fitojmë këto zgjedhje. Ndeshet qytetaria me kleptokracinë. Do të fitojmë.” tha Berisha.

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,

Zgjedhjet lokale, Berisha: Kam gjetur mekanizimin për të fituar,