AKTUALITET, 23 Gusht 2022, 13:56

Shoferët e urbanëve në Tiranë nën mikroskopin e policisë, 25 drejtues i nënshtrohen testit të alkoolit

Shoferët e urbanëve në Tiranë nën mikroskopin e

Policia Rrugore e Tiranës ka testuar gjatë 24 orëve të fundit 25 drejtues të mjeteve te transportit publik, për përdorim të alkoolit, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore dhe për t’iu siguruar qytetarëve, një transport sa më të sigurt.

Policia Rrugore e Tiranës

Aksion blic dhe kontrolle të befasishme në mjetet e transportit publik, për evidentimin e ndëshkimin e drejtuesve të mjeteve që kryejnë shkelje agresive.

Në këtë kuadër, gjatë 24 orëve të fundit, rëndësi e veçantë i është kushtuar kontrolleve të befasishme të drejtuesve të mjeteve të transportit publik, në linja të ndryshme të autobusëve, në kryeqytet.

Ditën e djeshme i janë nënshtruar testit të alkoolit, 25 drejtues të mjeteve të transportit publik, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore dhe për t’iu siguruar qytetarëve, një transport sa më të sigurtë.