AKTUALITET, 29 Mars 2023, 12:29

Edi Rama: Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi janë simbolet e reja të FA në Shqipëri

Edi Rama: Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi janë

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në foto me tre kampionet olimpike shqiptare, Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi.

Ai shkruan në Facebook se vajzat e mahnitshme të Kosovës dhe simbolet e reja të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.

Rama: Me tre kampionet olimpike shqiptare, Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi, vajzat e mahnitshme të Kosovës dhe simbolet e reja të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.