AKTUALITET, 28 Shtator 2023, 10:00

OSHEE njofton ndërprejen e energjisë në disa zona të Tiranës

OSHEE njofton ndërprejen e energjisë në disa zona të

OSHEE ka njoftuar shkëputjen e energjisë elektrike në disa zona të Tiranës.

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike informon banorët e kryeqytetit se shkëputja e energjisë vjen pasi si pasojë e investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, do të kryhen punime në një nga fiderat e NST Mëzez dhe NST Valias.

Njoftim për abonentët e Tiranës

Stakim, 28 shtator

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 28 shtator  do të kryhen punime në një nga fiderat e NST Mëzez dhe NST Valias. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë;

09:00-13:00

Pjesërisht: Zona Fushë Mëzez, ish-rruga “Ura”, zona pranë Bregut të Lumit, Laknas

09:00-15:00

Pjesërisht: Bërxullë, Domje, Bathore, Breg Lumi, Qerekë,Tapizë, Laknas, Valias, Frutikultura Kamez, Çekrezë dhe Kasallë.