AKTUALITET, 28 Shtator 2023, 09:05

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro,

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 101 lekë dhe do të shitet me 102.3 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do të blihet me 106.4 lekë dhe do të shitet me 107.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 109.3 lekë dhe do të shitet me 110.3 lekë.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 122 lekë dhe do të shitet me 123.3 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro,