AKTUALITET, 5 Shkurt 2024, 09:17

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 95.8 lekë dhe do shitet me 96.9 lekë

Euro do të blihet me 103.6 lekë dhe do të shitet me 104.3 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 110.3 lekë dhe do të shitet me 111.3 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do të blihet me 120.8 lekë dhe do të shitet me 121.8 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë