AKTUALITET, 21 Mars 2023, 09:25

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 106.4 lekë dhe do të shitet me 107.3 lekë.

Euro sot do të blihet me 114 lekë dhe do të shitet me 114.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 113.9 lekë dhe do të shitet me 115 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 129.8 lekë dhe do të shitet me 131 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro