AKTUALITET, 4 Shkurt 2023, 08:43

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do blihet me 106.8 lekë dhe do shitet me 107.8 lekë, duke treguar forcim.

Euro edhe sot mbetet i pandryshuar, duke u blerë me 115.7 lekë dhe shitur me 116.4 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 128.7 lekë dhe shitet me 130.7 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro