AKTUALITET, 3 Shkurt 2023, 23:01

“Fijet” e krimit ‘këputen’ në tre qytete gjatë 24 orëve të fundit, sekuestrohen 23 kamera të tjera. Policia nis hetimet për 13 persona

“Fijet” e krimit ‘këputen’ në tre qytete

Policia e Shtetit ka finalizuar aksionin e radhës në kuadër të operacionit të koduar “Fijet” në disa qytete të vendit ku janë sekuestruar 23 kamera të tjera.

Aksioni është shtrirë në Korçë, Vlorë dhe Durrës ndërkohë që janë vënë nën hetim 13 persona.

“Policia e Shtetit, 24 orë në terren, për të goditur krimet me objekt korrupsionin, mashtrimin, kontrabandën, vjedhjet dhe narkotikët.

Aksioni i radhës i planit operacional “Fijet” sekuestroi 23 kamera të tjera që cënonin jetën private të qytetarëve në Korçë, Vlorë dhe Durrës. Për këtë paligjshmëri, u iniciuan hetimet ndaj 13 shtetasve”, thuhet në njoftimin e policisë.