AKTUALITET, 26 Dhjetor 2022, 08:53

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.9 lekë dhe shitet me 108 lekë.

Ndërkohë euro blihet me 113.7 lekë dhe shitet me 114.5 lekë.

Paundi britanik ka pësuar një rënie të ndjeshme. Sot ai blihet me 128.3 lekë dhe shitet me 130 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro