AKTUALITET, 25 Dhjetor 2022, 22:59

Lëkundje tërmeti në Shqipëri, ja epiqendra dhe sa ishte magnituda

Lëkundje tërmeti në Shqipëri, ja epiqendra dhe sa ishte

Lëkundje tërmeti janë nderë sot në vendin tonë. Sipas EMSC epiqendra ishte në Korçë, ndërsa lëkundjet ishin 2.6 ballë.

Epiqendra e termetit ishte 11 km nga Korça dhe 91 km nga Elbasani, ndërsa kishte një thellesi prej 1 km.

Tërmeti u ndje në qytetin e Korçës, por edhe në zonat përrth.

Lëkundje tërmeti në Shqipëri, ja epiqendra dhe sa ishte