AKTUALITET, 27 Shtator 2023, 18:34

Fotot/ Rama vizitë zyrtare në Itali, pritet nga homologia e tij Giorgia Meloni

Fotot/ Rama vizitë zyrtare në Itali, pritet nga homologia e tij

Kreu i qeverisë shqiptare ndodhet sot në Itali, në një vizitë zyrtare.

Edi Rama, në kuadër të kësaj vizite, është pritur në një ceremoni nga homologia e tij italiane Giorgia Meloni.

Ditën e sotme në kuadër të kësaj vizite u zhvillua takimi i dytë i Komitetit të Përbashkët për Investimet, Çështjet Ekonomike dhe Sociale, Shqipëri-Itali, punimet e të cilit u fokusuan në infrastrukturë, energji dhe agroindustri.

 

Fotot/ Rama vizitë zyrtare në Itali, pritet nga homologia e tijFotot/ Rama vizitë zyrtare në Itali, pritet nga homologia e tij